Scurt Istoric

S.C. AUDIT EXPERTCONT SRL., membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), este o societate cu raspundere limitata infiintata in anul 2002, avand ca obiect principal de activitate, activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal.

Obiectivul nostru primordial consta in punerea la dispozitia clientilor nostri a unor informatii financiare fiabile in diverse domenii de activitate.

Noi ajutam firmele sa isi gestioneze in mod eficient activitatea contabila, oferind servicii complete de contabilitate ce acopera zone diverse precum servicii contabilitate, salarizare, consultanta fiscala, expertize contabile, raportari financiar contabile.

Echipa

Pentru a raspunde exigentelor clientilor nostri, echipa SC AUDIT EXPERTCONT SRL este constituia din profesionisti bine calificati: auditori financiari, experti contabili, economisti, juristi.

Societatea noastra are implementat si mentine un sistem si calitatii conform conditiilor din standardul ISO 9001 : 2008.

Audit finanaciar

Servicii profesionale de audit prestate conform standardelor internationale de audit financiar. Auditul financiar presupune examinarea situatiilor financiare in mod profesionist si exprimarea unei opinii independente, facandu-se referinta la anumite criterii de calitate...

Mai mult

Contabilitate si expertiza contabila

Companiile profesioniste au nevoie de rapoarte clare, de incredere si periodice despre statutul lor financiar. Acestea trebuie sa furnizeze informatii relevante in procesul decizional, raspunzand in acelasi timp si cerintelor fiscale.

Firma noastra de contabilitate vine in intampinarea necesitatilor companiilor, executand in mod profesionist lucrarile contabile specifice. In acest fel, managerii au posibilitatea de a se concentra mai bine asupra afacerilor lor.

Mai mult

Consultanta

Mediul economic este afectat de noile reguli ale pietei globale iar odata cu el si sistemul de taxe si impozite. Fiscalitatea reprezinta un cost al afacerii cu o importanta deosebita in procesul decizional. Obiectivul nostru este de a furniza clientilor nostri asistenta fiscala permanenta in vederea indeplinirii obligatiilor lor legale si optimizarii pozitiei fiscale. Suntem la dispozitia ta cu informatiile necesare in legatura cu orice intrebare sau arie de interes din domeniul impozitului pe profit, impozitului pe venit, TVA, impozit nerezidenti, etc.

Mai multRaport de transparenta 2023 pdf


Raport de transparenta 2022 pdf


Raport de transparenta 2021 pdf


Raport de transparenta 2020 pdf


Raport de transparenta 2019 pdf


Suntem sau
avem membri

Camera Auditorilor Financiari din Romania
 
Corpul Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania
 

Suntem utilizatori

Sistem software integrat de gestiune, tip ERP
 

Colaboratori